Přeskočit na hlavní obsah

Jak promluvit s Anděli

 Promluvte s anděly pomocí darů přírody


Andělé čekají na to, až je požádáte o pomoc, o provázení těžkými zkouškami nebo aby Vám pomohli odstranit negativní energie a astrální parazity.



S anděly se dá komunikovat mnoha způsoby. Navázat kontakt s nimi lze i pomocí darů přírody. Mezi nejčastěji používané způsoby pak patří krystaly a esenciální oleje.


Esenciální oleje

Esenciální či éterické oleje jsou čisté rostlinné oleje obsahující silné chemické sloučeniny, které se používají k léčení těla, mysli a duše. Esenciální oleje jsou zdrojem obrovské energie. Pochází z živé přírody, z rostlin mající esence ve svých olejích. Ty mohou být v různých částech rostliny – v semenech, kořenech, stoncích, listech, kůře či plodech.


Esenciální oleje jsou silné kvůli své čistotě. Obsahují živé biologické sloučeniny vysílající silné vibrace energie. Vzhledem k tomu, že andělé také vysílají takové vibrace, dochází k přirozenému propojení s oleji, které vibrují na frekvencích odpovídajícím frekvencím energie andělské.


Každý olej má svou jedinečnou vůni a léčebné vlastnosti. Jejich vůně překračuje fyzický svět a probouzí naše duchovní tělo, stimuluje naše vonné receptory nacházející se v nejstarší části našeho mozku, která je intuitivní a není řízena naší logickou myslí. Detoxikují nás fyzicky, emocionálně a psychicky. Díky tomu všemu jsme pak schopni daleko více vnímat přítomnost anděla.


Meditace s oleji

Stejně jako se používají éterické oleje k aromaterapii, používají se také k lepšímu spojení s anděly prostřednictvím duchovní síly jejich vůně. Dalo by se říci, že vůně je vlastně takovou cestou, po které anděl putuje směrem k nám. Oleje se při meditaci mohou používat různými způsoby – vdechují se, přidávají se do koupelí, jsou součástí masážních olejů či aromalamp. Pár kapek se také může vetřít do kůže, do oblečení, na polštář před spaním (pokud se někdo chce spojit s andělem ve snech). Je důležité mít na paměti, že to, co je pro anděly nejdůležitější, nejsou samotné oleje, ale záměry duší lidí, kteří je používají během meditace jako komunikační nástroj.


Krystaly

Vedle esenciálních olejů jsou to především přírodní krystaly. Ty jsou stejně jako oleje nabité energií, která může několikanásobně zvětšit či přitáhnout energii andělskou. Krystal si můžete vybrat dle svých představ. Ideální jsou krystaly mající pro vás nějaký význam, například takový, co vám byl dán darem či vám z nějakého důvodu hned padl do oka. 


Jak na to?

Před meditací je třeba krystal očistit. Vzhledem k tomu, že krystaly v sobě uchovávají energii z toho, s čím byly v kontaktu dříve, můžou být plné negativní energie. Očištění je úplně jednoduché. Stačí, když krystal vystavíte kontaktu s některou přírodní silou. Můžou to být sluneční paprsky, půda nebo voda.


Je třeba mít na paměti, že samotný krystal ke spojení s anděly nestačí. Hlavní je čistá mysl a dobré úmysly. Pokud chce někdo andělskou přízeň pouze zneužít pro vlastní prospěch, ani krystal mu s navázáním kontaktu nepomůže.


Můžete rovněž svůj krystal zasvětit andělovi, s nímž máte v úmyslu komunikovat během meditace, ať už je to váš strážný anděl nebo jeden z archandělů.


Meditace s krystalem

Najděte si místo, kde můžete být sami, a nebude vás nic rozptylovat. Krystal uchopte do dlaně nebo se ho dotýkejte prsty, aby jeho energie byla ve fyzickém kontaktu s vaším tělem. To umožní energii krystalu ovlivňovat molekulární strukturu vašeho těla, což vám usnadňuje vnímání energie, která se přizpůsobuje stejným vibracím jako váš krystal. Výsledkem je, že se budete moci lépe spojit s anděly vyzařující energii, která vibruje stejnou frekvencí jako váš krystal.


Poté se uvolněte, začněte meditovat a komunikovat s anděly, nahlas, nebo jen ve vaší mysli. Pozorně je poslouchejte a na závěr jim nezapomeňte za vše poděkovat.

Zdroj

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak tvoříme realitu

 Tajemství tvoření  "Své" reality . . .                                                                                                                 Vy-Vaše realita a způsob, jak a čím si ji neustále přetváříte. Každá myšlenková představa se utváří ve frekvenční úrovni éterických energií vesmírného vědomí a pomocí sílících emocí na sebe nabaluje stále více této energie, z které se konstruuje (tak jako zvětšující se síla magnetu na sebe "lepí" stále více železných pilin, z hromady, která je v jejím okolí), čímž se z ní takto stává v podstatě "ne-závislá" Entita, která má dobu trvání tak dlouho, dokud je spojována a živena emocemi, které ji udržují v existenci. Takto se tyto Vaše myšlenkové formy stávají Vašimi subjektivními entitami, které Vás (díky svým energetickým charakterům) buď povznášejí-dobíjí a nebo "ubíjí". Pamatujte si též, že čím více jsou přítomny harmonické energie-frekvence radosti-lásky, tím delší je jejich trvání! A naopak; čím

Proč se nám to děje stále dokola

 Už jste určitě zažili situaci, kdy jste zjistili, že určité vzorce bytí se Vám neustále opakují, znova a znova. Jste sami ve svých starostech a po určitém čase, se ptáte sami sebe: "Je to moje vina, že přitahuju stále stejné lidi, stejné situace?" Ale nejsou to jen lidi, jsou to situace, jsou to psychické stavy, jsou to rodinné vazby a jsou to naše  vnitřní pocity. A ptáte se proč? Do určité doby jsem na tom byla stejně, jako všichni ostatní. Situace se mi opakovala znovu a znovu. Nejvíce to člověk pocítí ve vztahu nebo ve vztazích. Stejný chlap, stejné vzorce chování, nebo pro změnu jiné vzorce chování, ale stejný výsledek.  Můj první muž uměl vydělat peníze, byl to modrooký blonďák a byl pohledný. Myslela jsem si, že mě čeká krásný život. No ouha, tak jak uměl vydělat peníze, tak to byl takový lakomec, že to až dveřmi třískalo. Cokoliv, ale opravdu cokoliv jsem potřebovala (podotýkám nebyly to zbytečnosti, klidně i do domácnosti) musela jsem o to prosit, žádat, splácet. An

Karma a my

 Co je Karma   Zákon akce a reakce  Pojem "karma" je s reinkarnací neoddělitelně spjat. Při snaze o pochopení procesu reinkarnace se tedy nelze tomuto pojmu vyhnout. Sanskrtské slovo "karma" doslova znamená "čin, činnost, práce", a protože v jiných jazycích opět neexistuje žádné synonymum přesně vystihující jeho význam, nedoporučuje se jej překládat. Na Západě poprvé použila tohoto pojmu ruská spisovatelka a hermetička Helena P. Blavatská (1831-1891). Její definice zní takto: "Karma je základním vesmírným zákonem, ...který ve fyzickém, myšlenkovém a duševním světě pojí následek s příčinou. Protože jakákoliv příčina, ať už ta největší, jako je vesmírný pohyb, či ta nejmenší, jako je pohyb ruky, se neobejde bez příslušného následku, a protože stejné působí stejně, je karma neviditelným a nepoznaným zákonem, který moudře, spravedlivě a prozíravě pojí každý následek s odpovídající příčinou a jejím původcem." Ve svém díle "Odhalení karmy" (1