Přeskočit na hlavní obsah

Jsou tu s námi

 Nikdy nejsme na tomto světě sami. Vždycky máme po boku své rádce.



Vždycky slyší náš hlas a vnímají naše myšlenky. Když se vám někdy podaří naprosto souznít s vlastními emocemi, můžete dokonce cítit jejich přítomnost. Někdo s nimi dokáže rozmlouvat ve snu, jiný i v bdělém stavu. Bohužel však k rozmluvě v bdělém stavu dochází jen velmi vzácně. Je to podmíněno úkolem duše tady na Zemi a úrovní jejího rozvoje. Avšak i přesto se každý může naučit s nimi rozmlouvat prostřednictvím vlastní intuice a vnitřního hlasu.

Naučte se vést vnitřní dialog. Položte si otázku a trpělivě čekejte na odpověď. Zklidněte své myšlenky. Meditujte. Pomůže vám to naučit se ovládat vlastní mysl a v kteroukoli chvíli dosáhnout stavu vnitřní harmonie. Zapamatujte si stav, kdy hlava je čistá, jste prázdní a otevření přijetí zpráv.


Na svět nikdy nepřicházíme sami. Spolu s námi přicházejí naši rádci, spřízněné duše, které dočasně odešly a připravují se přijít znovu. Všechny duše, které jsou nám stále nablízku, i když to třeba ani netušíme, jsou našimi strážnými anděli.

Každou vteřinu se nacházíme pod hřejivou aurou jejich laskavosti, lásky a pomoci. Vidí a cítí naši bolest i slzy, procházejí spolu s námi všemi těžkostmi. Našeptávají nám vlídná slova podpory i svoje rady. A my je buď slyšíme nebo jich nedbáme, hněváme se a nadáváme jim pod vlivem svého vlastního EGA. Přesto přese všechno nás nikdy neopustí a neponechají sobě samým.

Dělají pro nás totéž, co my děláme pro ně, když ony zůstanou a my opouštíme Zemi. Když nás opustí poslední vzdech a naše duše s ním opouští tělo. Vrháme se k nim, aby nás utěšily a uklidnily, neboť podle zákona paralelních světů je něco takového dobře možné.

Čím mladší je duše, tím těžší pro ni je vidět hoře a strádání, které svým odchodem způsobila, a to i přesto, že dobře ví, že je to jen pouhý nepatrný úsek dlouhé cesty a že se brzy znovu shledá s těmi, které tak zarmoutila.

Právě v takovou chvíli můžete uslyšet odpověď na svoji otázku, která se dostaví v podobě ozařující myšlenky. Budete k ní naplněni tou nejvyšší důvěrou a nebudete váhat s jejím přijetím. Můžete přitom pocítit lehké mrazení nebo příjemné vzrušení. Zapamatujte si tento stav, možná bude v budoucnu vaším znamením pro odpověď ze světa duší.

Nebojte se žádat o pomoc nebo znamení. Sledujte, co se bude dít kolem vás. Možná po vyslovení své žádosti pocítíte teplo a dokonalou harmonii v duši, kterou zaplaví klid, možná že vedle vás z ničeho nic usedne motýl, nebo snad z rádia nebo televize zaslechnete něco, co upoutá vaši pozornost.

Pamatujte si, že strážní andělé vám nikdy nebudou radit k vykonání něčeho špatného, nikdy nebudou přehánět nebo podněcovat váš hněv nebo strach. To nejsou oni, toho je schopno jen a pouze vaše EGO.

Milují nás a mají o nás velikou starost a péči. A my je stejně milujeme a stejně o ně pečujeme. Tvoříme s nimi jeden jediný celek a naše láska nikdy nedovolí, abychom se rozloučili

Zdroj: www.AstroPlus.cz

Populární příspěvky z tohoto blogu

Staré duše

 STARÉ DUŠE? Na světě existuje zvláštní druh člověka, který je často nepochopen. Tito lidé jsou často samotáři, svobodné duše, nevinní milenci. Vidí svět takový, jaký může a má být. Jsou to staré duše, snílci, lidé naladění na život, s velkou intuicí. Mnohé děsí ne proto, jací jsme, ale proto, jací nejsme, co nám chybí. Dávné duše sahají do hloubek, které nedokážeme pochopit. Mají spojení s vesmírem, s přírodou, a proto jsou to lidé, kteří změní svět. Jejich dotek je neobvyklý, jejich jasný pohled na věc je ohromující. Často se cítíme méněcenní, jako bychom se museli snažit přiblížit se k jejich úrovni. Žít se starou duší vyžaduje sebevědomého člověka. Ale má velkou to pro něj, velkou hodnotu. Hodně to změní jeho život. Jsou věrní, pomáhají nám růst, nejsou materialističtí, chápou hluboké souvislosti života, jsou vděční, jsou příkladem moudrosti a odvahy. Kráčejí po nejbolestivějších cestách tohoto života, a přesto mají odvahu se usmívat, být obětaví a podporovat druhé. "Být se st

Jak tvoříme realitu

 Tajemství tvoření  "Své" reality . . .                                                                                                                 Vy-Vaše realita a způsob, jak a čím si ji neustále přetváříte. Každá myšlenková představa se utváří ve frekvenční úrovni éterických energií vesmírného vědomí a pomocí sílících emocí na sebe nabaluje stále více této energie, z které se konstruuje (tak jako zvětšující se síla magnetu na sebe "lepí" stále více železných pilin, z hromady, která je v jejím okolí), čímž se z ní takto stává v podstatě "ne-závislá" Entita, která má dobu trvání tak dlouho, dokud je spojována a živena emocemi, které ji udržují v existenci. Takto se tyto Vaše myšlenkové formy stávají Vašimi subjektivními entitami, které Vás (díky svým energetickým charakterům) buď povznášejí-dobíjí a nebo "ubíjí". Pamatujte si též, že čím více jsou přítomny harmonické energie-frekvence radosti-lásky, tím delší je jejich trvání! A naopak; čím

Proč se nám to děje stále dokola

 Už jste určitě zažili situaci, kdy jste zjistili, že určité vzorce bytí se Vám neustále opakují, znova a znova. Jste sami ve svých starostech a po určitém čase, se ptáte sami sebe: "Je to moje vina, že přitahuju stále stejné lidi, stejné situace?" Ale nejsou to jen lidi, jsou to situace, jsou to psychické stavy, jsou to rodinné vazby a jsou to naše  vnitřní pocity. A ptáte se proč? Do určité doby jsem na tom byla stejně, jako všichni ostatní. Situace se mi opakovala znovu a znovu. Nejvíce to člověk pocítí ve vztahu nebo ve vztazích. Stejný chlap, stejné vzorce chování, nebo pro změnu jiné vzorce chování, ale stejný výsledek.  Můj první muž uměl vydělat peníze, byl to modrooký blonďák a byl pohledný. Myslela jsem si, že mě čeká krásný život. No ouha, tak jak uměl vydělat peníze, tak to byl takový lakomec, že to až dveřmi třískalo. Cokoliv, ale opravdu cokoliv jsem potřebovala (podotýkám nebyly to zbytečnosti, klidně i do domácnosti) musela jsem o to prosit, žádat, splácet. An